0

Nuna - Sezlong Leaf Grow Granite

0
  • 999,00 Lei

  • Fără TVA: 839,50 Lei

PRODUCT: Nuna-143
STOC: LIMITAT


NUNA - Sezlong Leaf Grow 
 

LEAF Grow – Iluzia continuă…

Inspirat de căderea lină a unei frunze, sub adierea calmă a unei brize LEAF Grow conduce bebelușul spre un tărâm al viselor, parcă ireal…Designul unic a fost conceput luând ca punct de plecare percepția bebelușului asupra lucrurilor ce-l înconjoară.

 

LEAF Grow rezolvă problema găsirii unui spațiu sigur, simplu, confortabil dar și natural, care să-i liniștească pe bebeluși așa cum doar mămica o face. Mișcarea este naturală – simplă și extraodinară. Testele realizate conferă rezistență produsului, până la o greutate de 60 kg.

De ce tocmai LEAF Grow ?

Elegant și simplu se integrează perfect în orice ambianță

Prietenos cu mediul, nu necesită electricitate, baterii – fără cabluri, fără zgomot

De la nou-născuți. La copii mici. Până la copii mari. Ei continuă să crescă. Dar un lucru care rămâne la fel este nevoia lor de confort și de spațiul în care să se desfășoare.

O atingere blândă, e tot ce trebuie pentru balansoarul LEAF  ca acesta să se balanseze dintr-o parte în alta. Se mișcă atât de suav, încât cei mici s-ar putea să adoarmă. Și ce dacă adorm? Nu e nici o problemă!

Mișcarea de legănare în sus și în jos dispune de o înclinare reglabilă care se adapteză odată cu creșterea bebelușilor. Copilul tău va iubi acest balansoar. Indiferent de vârstă.


 

Caracteristici


 

Pernele comode sunt ușor de detașat pentru a permite utilizarea balansoarului și de către copiii mai mari.

Scaunul cu centuri de siguranță în 3 puncte este detașabil și poate fi transformat în scaun pentru copii mici.

Scaunul pentru copii mici dispune de un suport din plasă care permite curenților de aer să treacă prin acesta pentru a crea o briză ușoară și plăcută.

Dispune de 3 poziții de înclinare.


 

Design inteligent

Crește odată cu copilul și poate ajunge până la dimensiunile unui copil mare.

Legănare ultra lejeră și silențioasă de pe o parte pe alta, design-ul senin complează orice cameră de zi cu unghiuri perfecte atât pentru joacă cât și pentru somn - nu funcționează cu ajutorul unui motor deci nu are nevoie de baterii, cabluri și nu produce zgomot.

Mișcarea de legănare se realizează printr-o atingere ușoară și durează aproximativ 2 minute.

Se poate bloca foarte ușor în poziție staționară.

Scaunul se poate desface cu ușurință de la bază pentru depozitare sau deplasări și conține inserții din bumbac organic, certificate GOTS .

Husa este detașabilă și lavabilă

Detalii

Specificațiile produsului

Utilizare recomandată:

Etapa 1 cu centuri încorporate: De la naștere până când la aproximativ 9 kg, copilul poate sta în poziție verticală sau se poate ridica fără ajutor.

Etapa 2 fără centuri: Pentru a fi folosit ca scaun atunci când copilul este capabil să meargă și până la 60 kg.


 

Dimensiunile produsului: h 45 x w 71,1 x l 73 cm

Greutatea produsului: 6,9 kg


*produsul nu este compatibil cu Nuna Wind
 

Când vine vorba despre bebeluși, NUNA face o singură promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente și stilate

Concepute de designeri olandez și vizionari, supuse unor teste stricte de siguranță și fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitățile părinților, astfel ca aceștia să se bucure de fiecare clipă alături de bebeluși.

Adevărul e că echipamentele bebelușilor vor sta în preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA și-a propus să îmbine utilul cu plăcutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficiența cu eleganța. Toate produsele NUNA respectă aceeași regulă, fie că e vorba despre PEPP – căruciorul ultracompact, manevrabil cu o singură mână, LEAF – sezlongul ce imită mișcarea relaxantaă a unei frunze, SENA  – pătuțul care se pliază în câteva secunde sau ZAAZ– scaunul care crește odată cu bebelușul.

 

Adauga un review la acest produs:

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun